Ipari füstgáz elvezető rendszerek

Egyedi füstgázcsappantyú (zsalu) gyártás

Füstgázkompenzátor gyártás

A füstgázelvezetés összekötőkapocs a tüzelőberendezés és az ipari kémény között – számtalan követelménynek kell megfelelnie.

A gyűjtőrendszerű, korszerű égéstermék-elvezető szerkezetek elengedhetetlen részegységei a füstgázcsappantyú zsalu, retesz, és a füstgázkompenzátor.

füstgáz csappantyúEgyedi füstgázcsappantyú gyártás, szállítás, beépítés

Saját fejlesztésű füstgázcsappantyú termékeink kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkeznek. A füstgáz csappantyú a megrendelő igénye szerint készül, figyelembe véve a közeghőmérsékletet, a működtetés tervezett módját, a karimák-ellenkarimák szükségességét, a kívánt anyagminőséget, a beépítési helyét, közegét, méretét. Szinte minden méretben le tudjuk gyártani a füstgázcsappantyúkat. Beszerezzük a működtetéshez szükséges hajtóművet, és motorral szerelten adjuk át megrendelőinknek. Az egyedi kívánalmakra is tekintettel vagyunk – például adott magasságon elhelyezett füstgázcsappantyú földszintről történő kényelmes működtetése.

füstgáz kompenzátorEgyedi füstgázkompenzátor gyártás

A füstgázelvezető rendszerek mérvadó komponense a füstgáz kompenzátor. Feladata összetett – a hőtágulás és a motorműködés keltette mozgások, rezgések és zaj csillapítása, kompenzálása. Az egyedi készítésű saválló vagy saválló anyagminőségű füstgáz kompenzátorok igény esetén hőálló betéttel, karimával készülnek.

A Lampert Acélkontakt a gyors legyártás és a határidő betartás terén is maximálisan ügyel a füstgáz csappantyú és a füstgáz kompenzátor előállítás terén is.

A kimagasló minőség nyilvánvaló a füstgáz-csappantyúk, és a füstgáz-kompenzátorok anyaga, tervezése, készítése tekintetében is.

A speciális elvárások mellett az innovatív, konstruktív technológiai megoldások is mérvadóak.

Igény esetén szállítást és beépítést, illetve egyes projekteket csak így vállalunk.

 

 

Miben segíthetünk?

Kérdezzen minket, segítünk.